Garantie

De Borstkolf Winkel leeft de geldende fabrieksgarantie(s) na, afhankelijk van het product.

Volgens Europese richtlijnen zit er op elektrische apparaten, zoals een borstkolfmotor, een garantietermijn van 2 jaar tenzij anders aangegeven in de handleiding. Op accu's zit een garantie van 1 jaar en adapters 6 maanden. Doorgaans geldt dat op plastic borstkolfonderdelen géén garantie zit tenzij we anders kunnen overeenkomen met de distrubuteur.

Neem bij twijfel contact op met ons. We zijn je graag van dienst. Voor garantie op al onze andere artikelen zijn de aankoopdatum en de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid van toepassing.

 

Artikel niet in goede staat ontvangen

Indien jouw product direct bij ontvangst beschadigd is of niet goed functioneert, dan verzoeken we je binnen 5 dagen per email (eventueel met een foto of video van het defect) contact op te nemen met ons. We zorgen graag voor een passende oplossing. Na 5 dagen nemen we geen manco bestellingen meer in behandeling.

N.B: Voor een goede afhandeling van klachten en reclamaties verzoeken we je géén SMSjes of WhatsAppjes te versturen maar per email contact op te nemen.

 

Tijdens vakanties en feestdagen zijn we alleen per email bereikbaar.
Manco bestellingen of klachten nemen we in behandeling en we proberen zo snel mogelijk een oplossing voor je te vinden.

info@moedermelknetwerk.nl

 

Ga hier naar onze algemene voorwaarden

 

© 2009 - 2024 Distributie MoedermelkNetwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel